OUR SPECIALTY

自社熟成ドライエイジングビーフ

DRY AGED BEEF

LB一番の人気メニューは国産牛の『自社熟成ドライエイジングビーフ』。20年以上研究を重ねた至極の逸品は、肉の旨みを最大限引き出し赤身と脂身が絶妙のバランス。部位によって熟成期間は異なり、マエストロが徹底した温度・湿度・風量管理の中30日~55日かけてエイジングしたものをご用意致しております。LBでは必ず食べていただきたい逸品です!

LB’s most popular menu item is our dry aged beef. After over 20 years of research to find the perfect cuts of meat and bring out their best flavors, we’ve finally found the perfect aging process. Carefully monitoring factors like temperature and humidity, depending on the cut of the meat, our aging process can range anywhere from 30 to 55 days with the end result giving the flavor a quality that is unmatched.

LB一番の人気メニューは国産牛の『自社熟成ドライエイジングビーフ』。20年以上研究を重ねた至極の逸品は、肉の旨みを最大限引き出し赤身と脂身が絶妙のバランス。部位によって熟成期間は異なり、マエストロが徹底した温度・湿度・風量管理の中30日~55日かけてエイジングしたものをご用意致しております。LBでは必ず食べていただきたい逸品です!

LB’s most popular menu item is our dry aged beef. After over 20 years of research to find the perfect cuts of meat and bring out their best flavors, we’ve finally found the perfect aging process. Carefully monitoring factors like temperature and humidity, depending on the cut of the meat, our aging process can range anywhere from 30 to 55 days with the end result giving the flavor a quality that is unmatched.

平井豚

HIRAI FARMS PORK

契約牧場から一頭買いした上質な群馬県『平井豚』を使用。平井豚は、自然豊かな多胡の里でのびのびと育てられた三元豚。月に数十頭しか出荷できないという貴重なお肉で、都内で食べられるのはLB(LB6/LB8)のみという希少豚です。甘みのあるジューシーな脂身と炭焼きの香ばしい表面のクラフト感が口いっぱいに広がり、LBの名物とお客様に大人気メニューです。.

LB is the only restaurant in Tokyo that gets its pork directly from Hirai Farms, where the pigs are kept close to nature in a rural area of Gunma Prefecture. This is where our rare Sangenton pork comes from. After being grilled, the charcoal fragrance permeates the meat and complements the rich, deep flavors perfectly. It’s a part of some of the dishes LB is known for and it’s also a customer favorite.

契約牧場から一頭買いした上質な群馬県『平井豚』を使用。平井豚は、自然豊かな多胡の里でのびのびと育てられた三元豚。月に数十頭しか出荷できないという貴重なお肉で、都内で食べられるのはLB(LB6/LB8)のみという希少豚です。甘みのあるジューシーな脂身と炭焼きの香ばしい表面のクラフト感が口いっぱいに広がり、LBの名物とお客様に大人気メニューです。.

LB is the only restaurant in Tokyo that gets its pork directly from Hirai Farms, where the pigs are kept close to nature in a rural area of Gunma Prefecture. This is where our rare Sangenton pork comes from. After being grilled, the charcoal fragrance permeates the meat and complements the rich, deep flavors perfectly. It's a part of some of the dishes LB is known for and it's also a customer favorite.

厳選ワイン

WINE SELECTION

世界各地 からセレクトしたワインをはじめとしたユニークで個性的な商品を常時50~100種取り揃え、また、様々なワインを気軽におたのしみいただけるよう、常時10数種の日替わりミニデキャンタもご用意いたします (90ml, 120ml, 180ml)。

Using specially selected wine from all parts of the world, based on their unique properties, we have anywhere from 50 to 100 varieties of wine in the restaurant at any given time. We also have a special daily wine menu with 10 different varieties available each day served in a mini decanter (90ml, 120ml, 180ml).

世界各地 からセレクトしたワインをはじめとしたユニークで個性的な商品を常時50~100種取り揃え、また、様々なワインを気軽におたのしみいただけるよう、常時10数種の日替わりミニデキャンタもご用意いたします (90ml, 120ml, 180ml)。

Using specially selected wine from all parts of the world, based on their unique properties, we have anywhere from 50 to 100 varieties of wine in the restaurant at any given time. We also have a special daily wine menu with 10 different varieties available each day served in a mini decanter (90ml, 120ml, 180ml).

キャンディーフォアグラ

CANDY FOIE GRAS

最初の一品におすすめ!毎日丁寧にお店で手作りしたフランス産フォアグラのテリーヌを綿あめでやさしく包みました。パチパチッと口の中ではじける!?感覚が楽しい。

One of our recommended specialty dishes! Our Foie Gras is carefully prepared every day and gently wrapped in cotton candy and as you bite into it it’s soft and sweet on the outside and rich on the inside and it melts in your mouth.

ベーコンチェダービスケット

BACON CHEDDAR MILK BISCUITS

ベーコンの塩気、サックサクのビスケット生地、そしてメープルバターとの相性は最高です!
※1Pずつオーダー可能です。

With tiny pieces of bacon giving these biscuits a zesty kick, we chose a slightly sweet maple butter to go with it.
*Can be ordered individually.

キャンディーフォアグラ

CANDY FOIE GRAS

ベーコンチェダービスケット

BACON CHEDDAR MILK BISCUITS

最初の一品におすすめ!毎日丁寧にお店で手作りしたフランス産フォアグラのテリーヌを綿あめでやさしく包みました。パチパチッと口の中ではじける!?感覚が楽しい。

ベーコンの塩気、サックサクのビスケット生地、そしてメープルバターとの相性は最高です!
※1Pずつオーダー可能です。

One of our recommended specialty dishes! Our Foie Gras is carefully prepared every day and gently wrapped in cotton candy and as you bite into it it's soft and sweet on the outside and rich on the inside and it melts in your mouth.

With tiny pieces of bacon giving these biscuits a zesty kick, we chose a slightly sweet maple butter to go with it.
*Can be ordered individually.

OUR STORES

東京都港区六本木 4-11-13 ランディック六本木ビル1F
1F Landic Roppongi Bld. 4-11-13 Roppongi Minato-ku Tokyo

SHOP PAGE GOOGLE MAP

東京都渋谷区代官山町16-2 八幡ビル 1F・B1F
1F B1F Hachiman Bld. 16-2 Daikanyama-Cho Shibuya-ku Tokyo

SHOP PAGE GOOGLE MAP

東京都港区六本木 4-11-13 ランディック六本木ビル1F
1F Landic Roppongi Bld. 4-11-13 Roppongi Minato-ku Tokyo

東京都渋谷区代官山町16-2 八幡ビル 1F・B1F
1F B1F Hachiman Bld. 16-2 Daikanyama Shibuya Tokyo

© LB – WINE BAR & GRILL.
Powered by GLOBAL-DINING, Inc.